Ο λόγος που αποχώρησε ο Φραγκιάς από το Πανιώνιος - Χολαργός

Ξάφνιασε η ξαφνική αποχώρηση του Βασίλη Φραγκιά από την θέση του προπονητή στο ματς Πανιώνιος - Χολαργός. Η ξαφνική αδιαθεσία και οι αποδόσεις στο στοίχημα. 

Ο λόγος που αποχώρησε ο Φραγκιάς από το Πανιώνιος - Χολαργός

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης Πανιώνιος - Χολαργός, ο προπονητής των γηπεδούχων, Βασίλης Φραγκιάς, χαιρέτησε τους παίκτες του και ακολούθως αποχώρησε από το γήπεδο!

Το γεγονός προκάλεσε αίσθηση, με τους ανθρώπους της ομάδας να αναφέρουν πως ο έμπειρος κόουτς αισθάνθηκε αδιαθεσία, καθώς του έπεσε η πίεση και για προληπτικούς λόγους αποχώρησε.

Παράλληλα, βέβαια, έχουν προκαλέσει αίσθηση οι στοιχηματικές αποδόσεις στο ματς Πανιώνιος - Χολαργός. Το "1.10" (σαν απόδοση) για το "διπλό" του Χολαργού προκάλεσε επίσης αίσθηση, αν και φιλοξενούμενος. Ούτε να έπαιζαν οι... Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τον Πανιώνιο.

Ακολούθως, στο ημίχρονο, με το σκορ στο 51-50, οι στοιχηματικές δεν προσέφεραν στοίχημα ούτε για νίκη, ούτε για ήττα, παρά μόνο για την τελική διαφορά νίκης του Χολαργού. Στο τέλος του παιχνιδιού, ο Χολαργός επικράτησε με +20 (90-110).