Σύσκεψη υπό τον Βασιλειάδη: Ένταση, σόου Γιαννακόπουλου και καμία οριστική απόφαση

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης κάλεσε σε σύσκεψη τους ιδιοκτήτες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, σε μια βραδιά που εξελίχθηκε σε... βατερλό, ενώ όπως είπε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αν και διαπιστώθηκε το πρόβλημα της διαιτησίας, δεν πάρθηκε κάποια απόφαση!

Σύσκεψη υπό τον Βασιλειάδη: Ένταση, σόου Γιαννακόπουλου και καμία οριστική απόφαση

Επεισοδιακή ήταν η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αθλητισμού υπό τον Γιώργο Βασιλειάδη. Αυτή ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και κατά τη διάρκεια της αποφασίστηκε να μην πάει κανείς στο ΣΕΦ την Κυριακή.

Ο Ολυμπιακός επέμεινε στις θέσεις του και δεν κατεβαίνει να παίξει, ενώ για λόγους ασφαλείας του φύλλο αγώνα θα κλείσει στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ. Από εκεί και πέρα οι διοικούντες του Ολυμπιακού τόνισαν ότι στη σύσκεψη διαπιστώθηκε το πρόβλημα που υπάρχει με τη διαιτησία, όμως δεν πάρθηκε κάποια οριστική απόφαση.

Το χρονικό της σύσκεψης

Λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ της Παρασκευής οι φορείς που συμμετείχαν στη συζήτηση πέρασαν την πόρτα του γραφείου του Υφυπουργού. Εκεί δεν βρισκόταν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, γεγονός που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Τότε υπήρξε διάλογος των αδερφών Αγγελόπουλων με τον αντιπρόεδρο της ΕΟΚ, του οποίου είπαν ότι δεν έχει καμία δουλειά να είναι αυτός εκεί και ότι θα έπρεπε να παρευρίσκεται στη σύσκεψη ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Αρχικά ο κ. Βασιλειάδης παρουσία δημοσιογράφων καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση για τα όσα συμβαίνουν. Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι αποχώρησαν από τη σύσκεψη και ξεκίνησαν οι συζητήσεις.

Λίγη ώρα μετά υπήρξε έντονο επεισόδιο ανάμεσα στον κ. Γιαννακόπουλο και τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Γιώργο Σκινδήλια. Συγκεκριμένα, οι δύο τελευταίοι βγήκαν έξω από την αίθουσα προκειμένου να εκτονωθεί το κλίμα το οποίο είχε αρχίσει να μυρίζει... μπαρούτι. Τότε, σύμφωνα με μαρτυρίες ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έφτυσε τον παράγοντα της ομάδας του Ολυμπιακού και εκείνος του επιτέθηκε φραστικά.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε και έπειτα βγήκε στο ράδιο κι έκανε καταγγελίες ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον έσπρωξε λέγοντάς του ότι «δεν θα πας πουθενά», ενώ ο κ. Σκινδήλιας του είπε «θα σε τσακίσω Δημητράκη».

Μάλιστα δε δίστασε να καλέσει και σε μονομαχία τον Γιώργο Αγγελόπουλο τονίζοντας χαρακτηριστικά «πείτε του ότι είμαι έξω από το υπουργείο, να έρθει να τα πούμε».

Την ώρα που ο κ. Γιαννακόπουλος πάντως μιλούσε στο ράδιο, η σύσκεψη βρισκόταν κανονικά σε εξέλιξη και εκεί αποφασίστηκε ότι από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει στο ΣΕΦ για το Κυριακάτικο (17/3) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το φύλλο αγώνα θα κλείσει στο ΣΕΦ. Αυτή η απόφαση πάρθηκε προκειμένου να μην υπάρξουν παρατράγουδα σε περίπτωση που η αποστολή του Παναθηναϊκού κατέβαινε στο Φαληρικό Στάδιο.

Μετά το τέλος της συνάντησης οι κ.κ. Αγγελόπουλοι τόνισαν ότι διαπιστώθηκε το πρόβλημα της διαιτησίας και ότι ο αγώνας της Κυριακής δεν θα διεξαχθεί.

Από την πλευρά του ο κ. Βασιλειάδης είπε ότι πρώτος στόχος της συνάντησης ήταν να διαφυλαχθεί η δημόσια ασφάλεια από την στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει στο ΣΕΦ, στόχος που επιτεύχθηκε.