Αγγελόπουλοι: «Διαπιστώθηκε το πρόβλημα της διαιτησίας»

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά το τέλος της σύσκεψης μίλησαν για όλα όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη με το Γιώργο Βασιλειάδη.

Αγγελόπουλοι: «Διαπιστώθηκε το πρόβλημα της διαιτησίας»

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Υπουργείο Αθλητισμού, στην οποία είχαν κληθεί οι ιδιοκτήτες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ. Μετά το τέλος της σύσκεψης οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός μίλησαν για όσα συζητήθηκαν.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πρόβλημα της διαιτησίας και στο γεγονός πως δεν υπήρξε κάποια απόφαση.«Μαζευτήκαμε όλοι σήμερα. Διαφωνίες υπάρχουν και διαπιστώθηκε θέμα για την αξιοπιστία της διαιτησίας. Διαπιστώθηκε το πρόβλημα και από τον ΕΣΑΚΕ. Θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες. Δεν θα γίνει το ματς της Κυριακής. ψυχραιμία και σύνεση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο θέμα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είπε: «Συνιστώ ψυχραιμία, σύνεση και ηρεμία. Αυτό που είπε ο κ. Γιαννακόπουλος ότι τον σπρώξαμε δεν ισχύει. Ότι έγινε εκεί μέσα, θα μείνει εκεί μέσα. Σε αυτό συμφωνήσαμε όλοι. Υπάρχει πολιτική βούληση να βρεθεί λύση», ήταν τα λόγια του.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος από την πλευρά του στάθηκε στην απουσία του Γιώργου Βασιλακόπουλου από τη σύσκεψη λέγοντας:«Σε μία τόσο σοβαρή σύσκεψη να απουσιάζει ο πρόεδρος της ΕΟΚ; Στην αξιέπαινη προσπάθεια του Υπουργού να απουσιάζει ο πρόεδρος;», είπε χαρακτηριστικά.