Διοίκηση ΣΕΦ: «Ενόψει ντέρμπι, το στάδιο θα παραμείνει κλειστό»

Η διοίκηση του ΣΕΦ ενημέρωσε πως ενόψει του αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός την Κυριακή (17/3) το στάδιο θα παραμείνει κλειστό, καθώς δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την διεξαγωγή της αναμέτρησης. 

Διοίκηση ΣΕΦ: «Ενόψει ντέρμπι, το στάδιο θα παραμείνει κλειστό»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε με κάθε επισημότητα πως από την στιγμή που ορίστηκαν Έλληνες διαιτητές στην αναμέτρηση της Κυριακής (17/3) κόντρα στον Παναθηναϊκό, τότε η ομάδα τους δεν θα κατέβει να παίξει. Μάλιστα, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν επισημάνει πως δεν θα λειτουργήσουν σε συνθήκη αγώνα, ούτε και θα βρεθεί κάποιος από εκείνους στο γήπεδο. Δεν θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας, ούτε και το βοηθητικό για την ομαλή τέλεση της αναμέτρησης, ενώ δεν έχουν εκδοθεί και εισιτήρια για το ματς.

Με αφορμή το γεγονός, πήρε θέση και η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του φαληρικού γηπέδου τονίζουν πως από την στιγμή που δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό την Κυριακή (17/3). Τώρα, το πως θα καταφέρουν να μπουν μέσα στο γήπεδο οι "πράσινοι", είναι ένα ερώτημα...

Η ανακοίνωση:

«Μετά την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ότι δεν θα διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας, το βοηθητικό προσωπικό, τον αγωνιστικό και λοιπούς βοηθητικούς χώρους για τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 ανδρών Ε.Σ.Α.Κ.Ε., στις 17/03/2019 και ώρα 17:00), ενημερώνουμε ότι δεν πληρούνται οι κατά τη σύμβαση προϋποθέσεις, μεταξύ Σ.Ε.Φ. και Κ.Α.Ε Ολυμπιακός για τη διεξαγωγή αγώνα.

Κατόπιν αυτού το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ. ενημερώνει ότι λόγω μη πλήρωσης των συμβατικών προϋποθέσεων για την τέλεσης αγώνα, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την 17η Μαρτίου 2019 τόσο για τον ανωτέρω αγώνα, όσο και για οποιαδήποτε άλλη προγραμματισμένη δραστηριότητα θα παραμείνει κλειστό»

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ