Δουβής εκπροσωπώντας την ΑΕΚ: «Η διαιτησία δεν είναι καλή»

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, Σταύρος Δουβής, τόνισε πως η διαιτησία στην Ελλάδα δεν είναι καλή και πρότεινε ξεκάθαρες προτάσεις και αλλαγές.

Δουβής εκπροσωπώντας την ΑΕΚ: «Η διαιτησία δεν είναι καλή»

Όλο και περισσότερες ομάδες αρχίζουν και παίρνουν θέση για την διαιτησία, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια τους για το επίπεδο της ΚΕΔ, προτείνοντας αλλαγές. Μετά τον Άρη και τον Προμηθέα και η ομάδα της ΑΕΚ δήλωσε πως η διαιτησία στο μπάσκετ στην Ελλάδα δεν είναι καλή.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Σταύρος Δουβής, τόνισε: «Η ελληνική διαιτησία δεν είναι καλή. Σίγουρα υπάρχουν νόμοι αλλά έχουμε όλοι μας τη δύναμη για να τους διαφοροποιήσουμε. Η ΓΓΑ δεν μπορεί να επέμβει αλλά μπορεί απλά να προτείνει διάφορα πράγματα. Έχω έρθει με προτάσεις: 1. Αλλαγή στο όριο των μελών της ΚΕΔ γιατί δεν είναι καλοί σε αυτό που κάνουν. 2. Τα νέα μέλη της ΚΕΔ να είναι έμμισθα. 3. Οι παρατηρητές διαιτησίας να μην είναι και μέλη στην Επιτροπή. 4. Υπάρχουν τόσοι αξιολογημένοι διαιτητές, να μπαίνουν 42 σε κάθε αγωνιστική, είτε να ορίζονται, είτε να κληρώνονται αλλά με συγκεκριμένη διαδικασία. Να κάτσουμε να τα ψηφίσουμε και να δούμε πώς να προχωρήσουμε».