Θρήνος στην Πάτρα, σκοτώθηκαν 16χρονος μπασκετμπολίστας της Παναχαϊκής και ο πατέρας του

Θρήνος στην Πάτρα, θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ και στον ελληνικό αθλητισμό. 

Θρήνος στην Πάτρα, σκοτώθηκαν 16χρονος μπασκετμπολίστας της Παναχαϊκής και ο πατέρας του

Ανείπωτη τραγωδία στην Πάτρα, όπου πατέρας και γιος έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή.

Ο 16χρονος Ηλίας Κωνσταντίνος Γκέκας, που ήταν συνεπιβάτης στην μηχανή του πατέρα του που εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κιγκλιδώματα, ήταν καλαθοσφαιριστής της Παναχαϊκής.

Όπως είναι φυσικό η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ σε βαρύ πένθος βυθίστηκε και το τμήμα μπάσκετ της Παναχαϊκής, για τον αδόκητο χαμό του Ηλία Κωνσταντίνου Γκέκα και του πατέρα του.

Το δυστύχημα φέρεται να έχει καταγραφεί από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο κράνος του πατέρα, με το υλικό να βρίσκεται ήδη στα χέρια των αρχών για διερεύνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης με βαθιά οδύνη πληροφορήθηκε το θάνατο του νεαρού αθλητή του Συλλόγου Ηλία Κωνσταντίνου Γκέκα που έφυγε απρόσμενα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 16 ετών σε τροχαίο δυστύχημα μαζί με τον αγαπημένο του πατέρα Διονύση.

Ο Ηλίας Κωνσταντίνος Γκέκας ήταν επίλεκτο μέλος της Εφηβικής Ομάδας Μπάσκετ της Παναχαϊκής και ξεχώριζε όχι μόνο για τις αγωνιστικές του ικανότητες αλλά κυρίως για το ήθος και τον εξαίρετο χαρακτήρα του.

Η Διοίκηση της Π.Γ.Ε. με αισθήματα θλίψης εκφράζει στην Οικογένεια τα ειλικρινή της συλλυπητήρια.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110