Basket League: Ο Γκραντ αναδείχθηκε MVP της 13ης αγωνιστικής

Ο Τζέριαν Γκραντ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 13ης αγωνιστικής της Basket League.

Basket League: Ο Γκραντ αναδείχθηκε MVP της 13ης αγωνιστικής

Η 13η αγωνιστική της Basket League ολοκληρώθηκε και πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Τζέριαν Γκραντ.

Ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Ο Τζέριαν Γκραντ γίνεται ο δεύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR που αναδεικνύεται Stoiximan MVP of the Week στην Stoiximan Basket League της φετινής αγωνιστικής χρονιάς!

Ο 31χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ ήταν ο πρωταγωνιστής της εντός έδρας νίκης των «πρασίνων» επί του Περιστερίου bwin και ο παίκτης με το υψηλότερο ranking στις αναμετρήσεις του προηγούμενου διημέρου για την 13η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League.

Ο Γκραντ, που γίνεται ο δεύτερος Πολυτιμότερος του Παναθηναϊκού AKTOR την φετινή σεζόν μετά τον Μάριους Γκριγκόνις ο οποίος είχε αναδειχθεί Stoiximan MVP της Δεύτερης Εβδομάδας μαζί με τον Έλβορ Φρίντρικσον του ΠΑΟΚ mateco, συγκέντρωσε 34 βαθμούς στο ranking.

Ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ, που έχει αγωνιστεί στην Stoiximan Basket League επίσης με τον Προμηθέα την αγωνιστική περίοδο 2020-21, πέτυχε στη νίκη επί του Περιστερίου bwin 26 πόντους με 4/4 βολές, 5/7 δίποντα, 4/5 τρίποντα, πήρε 5 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ, κέρδισε τρία φάουλ, έκανε δύο φάουλ, ένα κλέψιμο και δύο λάθη σε 37’ και 50’’ συμμετοχής.

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας».