Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Για μια θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Παραμονή Χριστουγέννων με ντέρμπι αιωνίων στις Γυναίκες για το Κύπελλο Ελλάδας. 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Για μια θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Ντέρμπι «αιωνίων» περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της παραμονής των Χριστουγέννων.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» (24/12, 13:00, ERT Sports 1), στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των προημιτελικών του Κυπέλλου Γυναικών και η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο θα είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ERTSports 1, ενώ να θυμίσουμε πως στα ημιτελικά έχει προκριθεί ήδη ο ΠΑΣ Γιάννινα, η Ελευθερία Μοσχάτου και οι Εσπερίδες.

Για το σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θάνος Νίκλας, είπε: «Σημαντικό παιχνίδι για εμάς, είναι νοκ άουτ. Έχουμε προετοιμαστεί και γνωρίζουμε και επιθετικά και αμυντικά τι χρειαζόμαστε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Όμως, σε αυτά τα παιχνίδια συνήθως μετράνε άλλα πράγματα, συνήθως ποιος το θέλει περισσότερο, ποιος θα είναι πιο επιθετικός, ποιος θα δώσει έμφαση στις λεπτομέρειες, ποιος θα πάρει περισσότερα ριμπάουντ. Αυτά όλα είναι θέμα θέλησης, διάθεσης και θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί σε αυτό το κομμάτι, για να πετύχουμε μια πολύ μεγάλη νίκη».

Η Ευγενία Κολλάτου πρόσθεσε: «Κάθε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο, παίζουμε στη έδρα του. Παρ’ όλα αυτά, σε νοκ άουτ παιχνίδια δεν υπάρχει φαβορί, για αυτό και εμείς είμαστε πανέτοιμες για έναν τελικό. Με πλάνο, συγκέντρωση και πολύ πάθος, πάμε συσπειρωμένες για τη νίκη-πρόκριση».