Σπανούλης: «Yπάρχει μικρή απογοήτευση, ενώ δεν θα έπρεπε...»

Ο Βασίλης Σπανούλης παραδέχθηκε ότι υπάρχει απογοήτευση στις τάξεις του Περιστεριού μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό από τον Παναθηναϊκό κι ότι χρειάστηκε να δείξει στους παίκτες του το σήμα για την 3η θέση που κρέμεται 20 χρόνια από την οροφή του κλειστού..

Σπανούλης: «Yπάρχει μικρή απογοήτευση, ενώ δεν θα έπρεπε...»

Tο... τρικ που χρησιμοποίησε για να δώσει κίνητρο στην ομάδα του, κόντρα στον ΠΑΟΚ αποκάλυψε ο Βασίλης Σπανούλης, αφού παραδέχθηκε ότι υπάρχει απογοήτευση στις τάξεις των παικτών του Περιστεριού για τον αποκλεισμό από τον τελικό της Βasket League, ελέω Παναθηναϊκού.

«Αμυντικά ήμασταν πολύ καλά σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού. Επιθετικά έχουμε αδειάσει λίγο μετά από τη σειρά με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει μια μικρή απογοήτευση, ενώ δεν θα έπρεπε. Ήδη είμαστε πολύ πετυχημένοι με την παρουσία μας στους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός μετά το 1-0 υπέρ της ομάδας των δυτικών προαστίων

Για ν' ακολουθήσει το κίνητρο που έδωσε στους παίκτες του:

«Τους είπα ότι εδώ πάνω είδα δυο banner του Περιστερίου με την τρίτη θέση εδώ και 20 χρόνια. Αυτό είναι κάτι πολύ μεγάλο για το Περιστέρι, που έχουμε επαναφέρει την ομάδα σε αυτό το σημείο. Πρέπει να είναι περήφανοι και να παλέψουν γι' αυτό το πράγμα. Προσπαθούμε να έχουμε φρέσκια την ομάδα. Δουλεύουμε πιο πολύ στην τακτική. Είναι δουλειά μας να είμαστε επαγγελματίες και πάντα να παλεύουμε για το καλύτερο»

(Σήμερα) ήμασταν αρκετά άστοχοι, αλλά έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Θα τα βάλουμε στον επόμενο αγώνα», συμπλήρωσε ο κόουτς των «κυανοκίτρινων»