Πασκουάλ: Είμαστε όλοι δίπλα στον Σφαιρόπουλο

Επίδειξη πολιτισμού από τον κόουτς του Παναθηναϊκού.

Πασκουάλ: Είμαστε όλοι δίπλα στον Σφαιρόπουλο

Ο Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κύμη έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον κόουτς του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλο που σήμερα (13/03) έχασε τον πατέρα του:

«Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος «έχασε» τον πατέρα του και βιώνει μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Θέλω να του πω ότι είμαστε όλοι δίπλα του, είμαστε όλοι στο πλευρό του», είπε ο Καταλανός που στη συνέχεια χειροκροτήθηκε για αυτή του την κίνηση από τους δημοσιογράφους.

Λίγη ώρα αργότερα ανακοίνωση εξέδωσε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Γιάννη Σφαιρόπουλο για την απώλεια του πατέρα του, Σάββα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83ών ετών».

«Μας έβαλε δύσκολα η Κύμη»

Ο Τσάβι Πασκουάλ μιλώντας για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κύμη αναφέρθηκε στα «σκαμπανεβάσματα» που είχε η ομάδα του στην απόδοσή της τονίζοντας:

«Ενδιαφέρον παιχνίδι για να πούμε αρκετά πράγματα. Αρχικά παίξαμε με μεγάλη ένταση, αλλά στη συνέχεια χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Ο αντίπαλος μείωσε, μας έβαλε δύσκολα και χρειάστηκε να δουλέψουμε πολύ για να τα καταφέρουμε.

Κάτι που καταφέραμε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η Κύμη έχει πολύ καλή ομάδα παίζει πολύ καλά όλη τη σεζόν. Θέλω να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία στον κόουτς των αντιπάλων με την εθνική ομάδα».

Για το αν σκέφτονταν οι παίκτες του τη Μάλαγα και η Κύμη μείωσε τη διαφορά: «Είναι ανθρώπινο αυτό. Πολλές φορές κερδίζεις 20 πόντους και μετά δεν έχει την ίδια συγκέντρωση. Μπορεί να συμβεί και μπορεί να το πληρώσεις. Είχαμε βάλει στόχο να κάνουμε ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο αμυντικά, το καταφέραμε αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη».

Για τον Τζέιμς Γκιστ: «Ο Γκιστ νιώθει κάποιες ενοχλήσεις, θα κάνει κάποιες εξετάσεις και θα δούμε ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος».