Απεβίωσε ο πατέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού περνάει δύσκολες ώρες αφού έχασε τον πατέρα του σε ηλικία 83 ετών.

Απεβίωσε ο πατέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου

Στο πλευρό του κου. Σφαιρόπουλου βρίσκεται σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σύσσωμη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του προπονητή μας Γιάννη Σφαιρόπουλου για το θάνατο του αγαπημένου τους πατέρα και παππού, Σάββα Σφαιρόπουλου.

Ο επιστήμονας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Απόλλωνα Καλαμαριάς απεβίωσε το πρωί της Τρίτης, 13 Μαρτίου 2018, σε ηλικία 83 ετών.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ο Σάββας Σφαιρόπουλος υπήρξε ποδοσφαιριστής και είχε κάνει καριέρα στις ομάδες του Απόλλωνα Καλαμαριάς και Ολυμπιακού. Στις 29 Νοεμβρίου του 1959, αυτός και ο Παράσχος Αυγίδης που έπαιζαν αμφότεροι στην Καλαμαριά, είχαν ξεγελάσει το... θάνατο.

Οι δυό τους είχαν προγραμματίσει να βρίσκονται σε πτήση της νεοσύστατης -τότε- Ολυμπιακής Αεροπορίας και αεροσκάφος τύπου Douglas S-3. Θα πήγαιναν για να παίξουν την Κυριακή 1/11 εναντίον του Εθνικού. Τελικά το ματαίωσαν, το αεροπλάνο έπεσε και οι 18 επιβάτες βρήκαν όλοι ακαριαίο θάνατο.