Παπαθεοδώρου: «Ιδιαίτερη σημασία η νίκη με την ΑΕΚ»

Για τη σημασία της νίκης του Κολοσσού Ρόδου απέναντι στην ΑΕΚ μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Παπαθεοδώρου: «Ιδιαίτερη σημασία η νίκη με την ΑΕΚ»

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Κολοσσός Ρόδου στο κλειστό της Καλλιθέας απέναντι στην ΑΕΚ, στην αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο τεχνικός της ομάδας της Ρόδου, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε για το κομμάτι της ενέργειας των παικτών του, ενώ στάθηκε στην καλή άμυνα που κράτησε την «Ένωση» στους 67 πόντους.

Τέλος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα στην Πάτρα όπου οι Ροδίτες θα κυνηγήσουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Ματσάραμε την ενέργεια και την αθλητικότητα της ΑΕΚ. Είναι πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ και γι αυτό η νίκη αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας ακόμα πιο μαζικά.

Τακτικά ήμασταν πάρα πολύ καλοί στην άμυνα και κρατήσαμε μια ομάδα με πολλά επιθετικά όπλα στους 67 πόντους και ελέγξαμε τα ριμπάουντ, πήραμε 24 επιθετικά ριμπάουντ. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Τώρα θα παίξουμε με μια καλή ομάδα όπως ο Απόλλων Πατρών. Θέλουμε να πάρουμε και μια νίκη εκτός έδρας».