Καστρίτης: «Ικανοποιημένος από την αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στη φιλική νίκη του Άρη επί του ΑΠΟΕΛ με 102-74.

Καστρίτης: «Ικανοποιημένος από την αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στην εικόνα του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο του νικηφόρου φιλικού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο κλειστό της Λευκωσίας.

Αναλυτικά ο κόουτς του Άρη είπε: «Πριν μιλήσω για το παιχνίδι θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΠΟΕΛ για την πρόσκληση και τη φιλοξενία. Ήταν όλα άψογα.

Ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό, σε μία φάση που τα πόδια είναι βαριά, τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρά για τρεις εβδομάδες. Θέλαμε να δούμε σε συνθήκες πίεσης σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι μετά από ταξίδι πως θα αντιδράσει η ομάδα. Σε ένα γήπεδο με πολύ κόσμο και φασαρία, να δούμε πως θα αντιδράσουν αρκετοί από τους παίκτες μας που δεν έχουν εμπειρία από την Ευρώπη.

Στο πρώτο ημίχρονο αμυντικά ήμασταν μακριά από αυτό που θέλουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι από την αντίδραση που δείξαμε στο πνευματικό κομμάτι και πάνω στο παρκέ, στο τρίτο και το τέταρτο δεκάλεπτο. Είδαμε κάποια πράγματα που θέλουμε να βλέπουμε σε μεγαλύτερη διάρκεια μέσα στην χρονιά από την ομάδα. Τα φιλικά είναι μόνο για συμπεράσματα, δεν πρέπει να δημιουργούν απογοήτευση ή ενθουσιασμό. Είμαστε σε μία φάση που θέλουμε πάρα πολλή δουλειά. Μετά από κάθε παιχνίδι βλέπουμε πιο εστιασμένα που πρέπει να επικεντρωθούμε. Επιστρέφουμε, έχουμε δύο μέρες ενεργητική ξεκούραση πριν από δύο σπουδαία και χρήσιμα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου».

Για τον κόσμο του Άρη που έδωσε το «παρών» στον αγώνα, ο Έλληνας προπονητής είπε: «Είναι απίστευτο, όχι μόνο αυτό που είδαμε στην κερκίδα, από χθες που είμαστε στην Κύπρο, αλλά γενικά αυτό που ζούμε από τον κόσμο. Από χθες που ήρθαμε ο κόσμος είναι δίπλα μας, έρχεται με κάθε ευκαιρία να μας συναντήσει στο ξενοδοχείο, στο γήπεδο, στο φαγητό. Νιώσαμε μεγάλη ζεστασιά, οι νέοι παίκτες κατάλαβαν το μεγαλείο και πόσο κοντά είναι ο κόσμος στην ομάδα. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε ό,τι καλύτερο τόσο στον κόσμο του Άρη εδώ στην Κύπρο, όσο και στον ΑΠΟΕΛ στη δύσκολη χρονιά που έχει».