Περιστέρι: Στην Αθήνα οι Ντένμον και Τζούστον

Στην Αθήνα έφτασαν το πρωί της Τρίτης (16/8) τα νέα αποκτήματα του Περιστερίου, Μάρκους Ντένμον και Σακούρ Τζούστον.

Περιστέρι: Στην Αθήνα οι Ντένμον και Τζούστον

Συνεχίζονται οι αφίξεις για το Περιστέρι, αφού μετά τους Μπίλαν, Ντέιβις και Ραντάνοφ, στο Ελ. Βενιζέλος «προσγειώθηκαν» οι Μάρκους Ντένμον και Σακούρ Τζούστον.

Τους παίκτες που θα αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη την ερχόμενη σεζόν τους υποδέχθηκαν ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιώργος Τσιάρας και ο ασίσταντ τιμ μάνατζερ, Άγγελος Κωνσταντόπουλος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου παρουσιάζεται. Είναι η πρώτη μέρα της νέας σεζόν και έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Πάμε βήμα- βήμα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η παρουσία του κόουτς Βασίλη Σπανούλη ήταν ένα κίνητρο για μένα. Θα δουλέψουμε σκληρά για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της νέας χρονιάς, η παρουσία του κόσμου και το γεμάτο γήπεδο θα μας βοηθήσουν να τα καταφέρουμε», δήλωσε αναφορικά ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, Μάρκους Ντένμον.

Ενώ ο Σακούρ Τζούστον, δήλωσε: «Είναι πρόκληση για μένα να αγωνίζομαι σε μια ομάδα όπως το Περιστέρι. Ξέρω ότι ο κόσμος έχει προσδοκίες. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία και να δουλέψουμε ως ομάδα».