Γιαννακόπουλος: «Οι πράξεις μένουν στην ιστορία»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό με ανάρτησή του στο Instagram κάνοντας λόγο για «έναν αυτάρκη σύλλογο»

Γιαννακόπουλος: «Οι πράξεις μένουν στην ιστορία»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό και έκανε λόγο για το βασικό θεμέλιο για το μέλλον ενός αυτοδύναμου και αυτάρκη οργανισμού.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την κυβέρνηση:

«Όσο και να σε λοιδορούν, όσο και να σε πολεμούν με λάσπη και ψέματα, οι πράξεις είναι αυτές που μένουν και γράφουν την ιστορία.

Μετά από 450 εκατομμύρια, μετά από έξι ευρωπαϊκά, μετά από 27 χρόνια σερί τίτλων, έρχεται και ως τελευταίο λιθαράκι το βασικό θεμέλιο για το μέλλον ενός αυτόφωτου, αυτοδύναμου, αλλά και αυτάρκη Παναθηναϊκού.

Ήρθε η ώρα που ο μπασκετικός Παναθηναϊκός αποκτά το δικό του γήπεδο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τους συνεργάτες μου, Παναγιώτη Μπόμη και Μαργαρίτα Θάνου και το επιτελείο τους, που επί ένα χρόνο και βάλε δούλευαν σκληρά, ώστε σήμερα να γίνει πράξη το μεγαλύτερο όνειρο των Παναθηναϊκών.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον γ.γ. της Κυβέρνησης, Γρηγόρη Δημητριάδη, διότι δίχως την πολιτική βούλησή τους κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί».