Παναθηναϊκός: Πήρε το ΟΑΚΑ για 49 χρόνια

Μετά από πολύμηνες συζητήσεις η κυβέρνηση αποφάσισε να παραχωρήσει στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός τη χρήση των εγκαταστάσεων του κλειστού γηπέδου στο ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια

Παναθηναϊκός: Πήρε το ΟΑΚΑ για 49 χρόνια

Η κυβέρνηση αποφάσισε να παραχωρήσει στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός τη χρήση του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια, όπως ανακοινώθηκε σχετικά.

Μετά από πολύμηνες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις οι «πράσινοι» κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία τόσο με την διοίκηση του ΟΑΚΑ, όσο κυρίως με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το θέμα με την σχετική νομοθετική ρύθμιση να πηγαίνει προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η ανακοίνωση της κυβέρνησης:

«Έπειτα από συμφωνία του Υφυπουργείο Αθλητισμού με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θα της παραχωρηθούν για 49 χρόνια οι εγκαταστάσεις του κλειστού μπάσκετ στο ΟΑΚΑ (σχετική νομοθετική ρύθμιση θα έλθει προς ψήφιση στη Βουλή το προσεχές διάστημα).

Η παραχώρηση εντάσσεται στη συνολική αναβάθμιση και αξιοποίηση του ΟΑΚΑ, η οποία συντελείται με το πλέον επωφελή τρόπο για τον ελληνικό αθλητισμό.

Το γήπεδο θα παραμένει στη διάθεση της Ομοσπονδίας, για την εξυπηρέτηση των αναγκών της σε αγώνες και προπονήσεις των εθνικών ομάδων και για τη φιλοξενία διεθνών διοργανώσεων».