Τακιανός: «Να μην μας παρασύρουν οι νίκες»

Ο Φώτης Τακιανός μίλησε για τη νίκη της Λάρισας επί του ΠΑΟΚ, αλλά και για τη διαχείριση που πρέπει να γίνει στο σερί των νικών της ομάδας

Τακιανός: «Να μην μας παρασύρουν οι νίκες»

Η Λάρισα πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία έχοντας 8 νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια και ο Φώτης Τακιανός αναμφίβολα έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία αυτή.

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΟΚ, όμως τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να μην... ζήσουν το όνειρο.

Συγκεκριμένα ο προπονητής των Θεσσαλών είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και από την πορεία μας και από τη νίκη μας κόντρα στον ΠΑΟΚ, έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο, με ιδιαίτερο και δύσκολο στυλ παιχνιδιού, με πολύ καλούς περιφερειακούς παίκτες. Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα στην επίθεση.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι συνεχόμενες νίκες που έχουμε κάνει δεν πρέπει να μας παρασύρουν και να κάνουμε σκέψεις οι οποίες θα μπορέσουν να μας πληγώσουν αν δεν διαχειριστούμε την κατάσταση.

Πρέπει να ισορροπήσουμε μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου. Αν βάλουμε την πραγματικότητα στο πίσω μέρους του κεφαλιού μας και πάμε να ζήσουμε το όνειρο, θα τιμωρηθούμε».