Ρογκαβόπουλος: «Θέλουμε τη ρεβάνς για την ήττα στο πρώτο γύρο κόντρα στον Άρη»

Με σκοπό να ανταποδώσει για την εντός έδρας ήττα στο πρώτο γύρο ανηφορίζει ο Προμηθέας προς Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη (27/3, 17:00). 

Ρογκαβόπουλος: «Θέλουμε τη ρεβάνς για την ήττα στο πρώτο γύρο κόντρα στον Άρη»

Για το κυριακάτικο (27/3, 17:00) εκτός έδρας παιχνίδι του Προμηθέα στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ των Πατρινών:

«Η εβδομάδα που πέρασε μας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Η νίκη απέναντι στον Απόλλωνα μας έδωσε χαρά και ψυχολογική ώθηση, όπως και στον κόσμο μας, ο οποίος στα δύο τελευταία ματς μας στήριξε πάρα πολύ και δεν θα μπορούσα να μη σταθώ σε αυτό.

Στο πρωτάθλημα νομίζω πως η πορεία μας είναι αρκετά καλή, έχουμε πάρει αβαντάζ για την τετράδα και εκεί θέλουμε να μείνουμε ως το τέλος, ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Δυστυχώς, στο Eurocup φέτος δεν ήταν η χρονιά μας, χάσαμε παιχνίδια που θα μπορούσαμε να έχουμε παλέψει περισσότερο. Έτσι και με τη Μπολόνια προχθές, παρουσιαστήκαμε πολύ καλοί στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη δεν είχαμε τις δυνάμεις να ακολουθήσουμε το ρυθμό του αντιπάλου.

Πλέον, επικεντρωνόμαστε στη Basket League, και θέλουμε να έχουμε ένα καλό υπόλοιπο της σεζόν εκεί και να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Υπάρχουν βέβαια και άλλα δύο ματς στην Ευρώπη και θα τα διεκδικήσουμε και αυτά, ώστε να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις και να κλείσουμε με θετικό τρόπο τη χρονιά στην Ευρώπη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ωστόσο αυτά θα είναι παιχνίδια καθαρά γοήτρου, αφού δεν έχουμε ελπίδες πρόκρισης.

Στο μυαλό μας τώρα είναι μόνο το παιχνίδι με τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο», την προσεχή Κυριακή. Πρόκειται για ένα ματς πολύ δύσκολο και απαιτητικό, ο Άρης έχει μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος, κάτι που αποδεικνύεται και βάσει προϊστορίας, καθώς δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε ποτέ στο Αλεξάνδρειο.

Μας πεισμώνει και η ήττα του πρώτου γύρου με μεγάλη διαφορά μέσα στην Πάτρα, ένα αποτέλεσμα που θεωρώ πως δεν ήταν αντιπροσωπευτικό της εικόνας μας γενικά μέσα στη σεζόν και θέλουμε να πάρουμε μια άτυπη ρεβάνς και φυσικά να εδραιωθούμε στις τρεις πρώτες θέσεις».