Δρακόπουλος: «Δεν χρωστάμε σε κανένα και δεν πήραμε αδειοδότηση, μου το κρατάνε... μανιάτικο!» (vid)

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Δρακόπουλος, στην ανάπαυλα του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, μίλησε για το θέμα ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής της ομάδας του στη Basket League και τόνισε πως θα δικαιωθεί στο ΑΣΕΑΔ.

Δρακόπουλος: «Δεν χρωστάμε σε κανένα και δεν πήραμε αδειοδότηση, μου το κρατάνε... μανιάτικο!» (vid)

Άστραψε και βρόντηξε ο Θόδωρος Δρακόπουλος μιλώντας για την υπόθεση ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Βasket League από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου του αγώνα Ολυμπιακός-Ηρακλής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΚΑΕ δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ευχαριστώ για τις ευχές σας (σ. για την ονομαστική του εορτή), αλλά δεν είμαι πρόεδρος, έτσι; Το πρόβλημα που έχουμε με την ΕΕΑ εγώ νομίζω πως θα επιλυθεί, θα πάμε στο ΑΣΕΑΔ και θα δικαιωθούμε όπως έχουν δικαιωθεί όλοι οι υπόλοιποι. Είναι μια παλιά ιστορία που έχω καταγγείλει στον Αθλητικό Εισαγγελέα, πριν τέσσερα χρόνια, και μου το κρατάνε... μανιάτικο.

Οι αποφάσεις που έχουν πάρει είναι όλες παράνομες. Έτσι δικαιωθήκαμε και στο θέμα της επιστροφής των βαθμών και με πληρωμένο παίκτη δεν μας έδωσαν αδειοδότηση. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Υπάρχουν άλλες ομάδες που χρωστούν πολλά σε πολλούς παίκτες. Κι όμως, παίζουν κανονικά. Εμείς δεν χρωστούσαμε σε κανέναν και δεν πήραμε αδειοδότηση.

Δεν με άφησαν να είμαι πρόεδρος διότι, λέει, είχα μια ποινή. Ποινή εννέα μηνών η οποία δεν ίσχυε γιατί ήταν με αναστολή. Οπότε δεν ισχύει τέτοια ποινή, ο νόμος είναι ξεκάθαρος: για να μην μπορείς να είσαι πρόεδρος, πρέπει να έχεις τελεσίδικη απόφαση που δεν υπάρχει τέτοια σε εμένα. Επομένως παρανόμως δεν με έχουν αφήσει να είμαι πρόεδρος.

Και γι' αυτό κινούμαι νομικά με αγωγές κατά της Επιτροπής γιατί τελικά οι πιο πολλές αποφάσεις που παίρνουν ακυρώνονται σε δεύτερο βαθμό, επομένως δεν βλέπω τον λόγο να υπάρχει αυτή η επιτροπή. Εγώ πάντως θα ζητήσω για το παρένθετο πρόσωπο που μας κατηγορούν, υπάρχουν κι άλλες ΠΑΕ και ΚΑΕ... Θα κάνω υπόμνημα, εγώ προσωπικά σαν Δρακόπουλος, για να ελεγχθούν όλες οι ΠΑΕ και ΚΑΕ».