ΑΕΚ: Πρόστιμο για… κουπόνια στοιχήματος!

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με πρόστιμο την ΚΑΕ ΑΕΚ επειδή οι οπαδοί της πέταξαν στον πάγκο του Προμηθέα κουπόνια στοιχήματος και χαρτονομίσματα με το πρόσωπο του Ρογκαβόπουλου

ΑΕΚ: Πρόστιμο για… κουπόνια στοιχήματος!

Πρόστιμο για όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Προμηθέα και τα οποία καταγράφηκαν σε συμπληρωματική έκθεση του κομισαρίου της αναμέτρησης θα πληρώσει η ΑΕΚ.

Στη συγκεκριμένη αναφορά επισημαίνεται πως οπαδοί της «Ένωσης» πέταξαν στον πάγκο του Προμηθέα κουπόνια στοιχήματος και δεσμίδες ψεύτικων χαρτονομισμάτων με το πρόσωπο του Νίκου Ρογκαβόπουλου.

Με αυτή την αιτιολογία λοιπόν έγινε έγγραφη σύσταση στην ΚΑΕ ΑΕΚ και της επιβλήθηκε χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ - ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014):

α) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο και

β) χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ για πειθαρχικά παραπτώματα που δεν συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος (υβριστικά συνθήματα για τα οποία δεν έγιναν προειδοποιήσεις, χειρονομίες, επίδειξη χαρτονομισμάτων-κουπονιών), κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 4-12-2021».