ΚΑΕ Άρης: Αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού

Η ΚΑΕ Άρης αιτήθηκε και έλαβε αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης μη χορήγησης πιστοποιητικού από την ΕΕΑ τη σεζόν 2021-22 στην Basket League και θα απολογηθεί στον Αθλητικό Δικαστή στις 21 Δεκεμβρίου.

ΚΑΕ Άρης: Αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού

Το πρωί της Τρίτης (16/11) η ΚΑΕ Άρης επρόκειτο να απολογηθεί ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή για την υπόθεση της μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Οι Θεσσαλονικείς προσέφυγαν στα διοικητικά δικαστήρια την Δευτέρα (15/11) με σκοπό να προσβάλλουν την απόφαση της ΕΕΑ και να την ανατρέψουν με αυτή τη νομική οδό.

Για τον λόγο αυτό αιτήθηκαν αναβολή στην απολογία τους ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή, με την προοπτική της απόφασης επί της προσφυγής. Το αίτημα του έγινε δεκτό και ως νέα ημερομηνία της απολογίας ορίστηκε η 21η Δεκεμβρίου.

Για την ώρα, ο Άρης δεν υφίσταται κάποια ποινή, όπως και οι άλλες τρεις ομάδες που προέβησαν στην ίδια διαδικασία για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού, δηλαδή οι Ηρακλής, Κολοσσός Ρόδου και Απόλλων.