Έρχεται Αθήνα και υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Παπαγιάννης

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έρχεται την Πέμπτη (19/7) στην Αθήνα ώστε να υπογράψει το νέο του πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα του Παναθηναϊκού. 

Έρχεται Αθήνα και υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Παπαγιάννης

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν θέλει να συνεχίσει στο ΝΒΑ, αποδεσμεύτηκε κιόλας από τους Μπλέιζερς και ο ίδιος ζήτησε και έψαξε την επιστροφή του στην Ευρώπη και στον Παναθηναϊκό. Ο 21χρονος σέντερ προσέγγισε το "τριφύλλι", με τους "πράσινους" να βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο επιστροφής του στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, ο αθλητής δεν έδωσε βαρύτητα στο οικονομικό, θέλοντας να δείξει με αυτόν τον τρόπο την μεγάλη του επιθυμία να φορέσει και πάλι την φανέλα της ομάδας που μεγάλωσε μπασκετικά.

Στο "τριφύλλι" ξεκίνησαν τις διαδικασίες, προχώρησαν τις επαφές τους με τον Γιώργο Παπαγιάννη και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για πεντατές συμβόλαιο συνεργασίας. Αυτό που απομένει είναι η έκταση, αλλά και η χρονική διάρκεια του "NBA out" που θα μπει στη συμφωνία. Ο Έλληνας σέντερ θα έρθει την Πέμπτη (19/7) στην Αθήνα ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό. Με αυτόν τον τρόπο, οι "πράσινοι" θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το γηγενές στοιχείο στο ρόστερ τους.