Μπάσκετ: Την Πέμπτη (19/8) η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας

Με ενδιαφέρον αναμένεται την ερχόμενη Πέμπτη (19/8) η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.

Μπάσκετ: Την Πέμπτη (19/8) η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας

Την προσεχή Πέμπτη (19/8, 12:00) θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση για τα εθνικά πρωταθλήματα (Α2 Ανδρών, Β΄ Εθνική Ανδρών, Γ’ Εθνική Ανδρών, Α1 Γυναικών, Α2 Γυναικών), καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών και Γυναικών.

Το ενδιαφέρον φυσικά είναι στο Κύπελλο Ανδρών, όπου η πιθανότητα να προκύψει πολύ νωρίς κάποιο ντέρμπι είναι μεγάλη.

Οι αγώνες της διοργάνωσης θα αρχίσουν την 1η Σεπτεμβρίου και στις 22 του μήνα θα προκύψει η τετράδα των ημιτελικών, που θα γίνουν τον Φεβρουάριο, όπως και ο τελικός.

Συγκεκριμένα, στις τέσσερις αγωνιστικές της πρώτης φάσης, που θα διεξαχθούν 1, 4, 8 και 11 Σεπτεμβρίου, θα λάβουν μέρος οι ομάδες της Α2.

Η μοναδική ομάδα της Α2 που θα συνεχίσει, μαζί με τις ομάδες που κατετάγησαν στις θέσεις 7-13 θα αγωνιστούν στις 15 Σεπτεμβρίου στην πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική (18/9) θα αναμετρηθούν τα δύο ζευγάρια που θα προκύψουν από την πρώτη.

Οι ομάδες που θα προκριθούν θα σχηματίσουν τα προημιτελικά μαζί με τις ομάδες 1-6 της περασμένης Basket League (Παναθηναϊκός, Λαύριο, ΑΕΚ, Προμηθέας, ΠΑΟΚ και Περιστέρι).

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η κλήρωση των Εθνικών Πρωταθλημάτων (Α2 Ανδρών, Β΄ Εθνική Ανδρών, Γ’ Εθνική Ανδρών, Α1 Γυναικών, Α2 Γυναικών), καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών και Γυναικών, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19/8) στις 12.00 στα γραφεία της ΕΟΚ, χωρίς την παρουσία του κόσμου.

Η κλήρωση θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube (youtube.com/hellenicbf), ενώ θα υπάρχει άμεση ενημέρωση και στο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης».