ΕΣΑΚΕ για το Λαύριο-Προμηθέας: Ζήτησε νέα συμπληρωματική έκθεση

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, ζήτησε νέα συμπληρωματική έκθεση για τον Μάκη Γιατρά - Βάση βίντεο, αλλά και ύστερα από δημοσιεύματα.

ΕΣΑΚΕ για το Λαύριο-Προμηθέας: Ζήτησε νέα συμπληρωματική έκθεση

Οι ημιτελικοί ανάμεσα στο Λαύριο και τον Προμηθέα ακόμη δεν έχουν τελειώσει. Τα... επεισόδια συνεχίζονται. Νέα συμπληρωματική έκθεση για τον Μάκη Γιατρά ζήτησε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, με βάση το βίντεο του αγώνα στο Λαύριο, αλλά και τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν.

Λαύριο – Προμηθέας: Oι τρεις ενστάσεις των Πατρινών, η είσοδος του Γιατρά και η αποβολή Αγραβάνη!

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Προμηθέα κατέθεσε ένσταση για όσα συνέβησαν στο πέμπτο και τελευταίο ματς της σειράς κόντρα στο Λαύριο. Άλλωστε, το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης, ήταν ιδιαίτερα επιβαρυντικό για την ομάδα της Πάτρας.

Οι εκφράσεις που γράφτηκαν από τους τρεις διαιτητές δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα του Προμηθέα, ενώ παράλληλα δεν έχει περάσει και στα... ψιλά το «ντου» του Μάκη Γιατρά στους διαιτητές, ο οποίος ήταν εκτός εαυτού, πάνω στην ένταση της στιγμής. Κάτι το οποίο καταγράφηκε από τις κάμερες την ώρα του αγώνα.

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, μάλιστα, ζήτησε συμπληρωματική έκθεση, η οποία θα είναι με βάση το βίντεο του αγώνα, αλλά και τα όσα γράφτηκαν σε δημοσιεύματα στον Τύπο.

Λαύριο - Προμηθέας 81-74: Έγραψε ιστορία και πήγε τελικό! (highlights)