Λαύριο – Προμηθέας: Oι τρεις ενστάσεις των Πατρινών, η είσοδος του Γιατρά και η αποβολή Αγραβάνη!

Το παιχνίδι στο Λαύριο ασφαλώς και δεν έχει… τελειώσει, καθώς ο Προμηθέας κατέθεσε μετά τον αγώνα τρεις ενστάσεις η μια για αντικανονική συμμετοχή του δικού του παίκτη, Γιάννη Αγραβάνη. Δείτε την είσοδο του Γιατρά στο παρκέ και την αποβολή Αγραβάνη

Λαύριο – Προμηθέας: Oι τρεις ενστάσεις των Πατρινών, η είσοδος του Γιατρά και η αποβολή Αγραβάνη!

Το ματς του Λαυρίου ασφαλώς θα έχει και… τρίτο ημίχρονο μια και ο Προμηθέας κατέθεσε τρεις ενστάσεις, η μια μάλιστα για αντικανονική συμμετοχή του Γιάννη Αγραβάνη!

Στη φάση που ο Γιάννης Αγραβάνης κέρδισε αντιαθλητικό φάουλ και στη συνέχεια είχε διαμάχη με τον Γκλεν Κόζι και χρεώθηκαν οι δύο από ένα αντιαθλητικό στη συνέχεια, για τον Αγραβάνη ήταν το δεύτερο αντιαθλητικό του στο ματς.

Κατά συνέπεια έπρεπε να αποβληθεί και να μη μείνει στο γήπεδο και να σουτάρει τις βολές.

Οι διαιτητές και η γραμματεία προφανώς δεν το επεσήμαναν, έτσι ο Προμηθέας έκανε ένσταση θεωρώντας πως έγινε σοβαρή παράβαση κανονισμών. Οι διαιτητές απάντησαν στο φύλλο αγώνα ότι το φάουλ του Αγραβάνη δεν χρεώθηκε αντιαθλητικό, στη διαμάχη με τον Κόζι.

Όμως οι «πορτοκαλί» λένε πως ο Αγραβάνης θα έπρεπε να σουτάρει τέσσερις βολές, δύο για το αντιαθλητικό στη φάση και δύο για την αψιμαχία, αφού του Κόζι χρεώθηκε αντιαθλητικό και αποβλήθηκε!

O Προμηθέας έχει καταθέσει άλλες δύο ενστάσεις στο φύλλο αγώνα, μία για ένα καλάθι στο πρώτο ημίχρονο που υποστηρίζει ότι κακώς μέτρησε και μία για ένα φάουλ που χρεώθηκε στον Αγκμπελέζε, ενώ έγινε από άλλο παίκτη.