Προμηθέας – Περιστέρι: Μανωλόπουλος: «Χάσαμε ελεύθερα σουτ»

Στις αιτίες της ήττας από τον Προμηθέα και στα προβλήματα της ομάδας του αναφέρθηκε ο προπονητής του Περιστερίου Σωτήρης Μανωλόπουλος

Προμηθέας – Περιστέρι: Μανωλόπουλος: «Χάσαμε ελεύθερα σουτ»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα και αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του συνολικά.

Ο Έλληνας τεχνικός του Περιστερίου δήλωσε:

«Ο Προμηθέας ήταν καλύτερος και αξίζει την πρόκριση στα ημιτελικά. Είναι μια καλή ομάδα και πολύ ανταγωνιστική.

Δεν θέλω να μείνω σε αυτό το ματς. Όλοι κατάλαβαν κυρίως από το πρώτο μέρος ότι ήρθαμε να κερδίσουμε. Στο α μέρος τα πολλά λάθη ήταν το πρόβλημα και στο β’ η αστοχία μας σε ελεύθερα σουτ, που βγάλαμε και δεν μας επέτρεψε να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Νομίζω ότι είναι και λίγο άδικο για την ομάδα μου να τελειώσουμε έτσι αυτή η σειρά. Αν εξαιρέσουμε το β’ μέρος έγιναν τρία ματς που άρεσαν στον κόσμο. Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε παίκτες, σε συνεργάτες και σε διοίκηση,. Είμαι 2,5 μήνες εδώ έχει περάσει πολλά η ομάδα.

Ήμασταν ουσιαστικά με μείον τρεις παίκτες. Χάσαμε τον Μπουρούση, είχαμε με σκωληκοειδίτιδα τον Κρόκετ και χάσαμε και τον Βασιλόπουλο που θα μπορούσε να μας βοηθήσει.

Βελτιωθήκαμε πολύ στην αγωνιστικότητά μας και στο πάθος μας στο γήπεδο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες που έβγαλαν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο και να τους ευχαριστήσω ξανά».