Περιστέρι: Ετοιμοπόλεμοι οι Σαλούστρος, Σκορδίλης ενόψει Προμηθέα

Οι Χρήστος Σαλούστρος και Γάιος Σκορδίλης ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του τεχνικού τιμ του Περιστερίου για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ με αντίπαλο τον Προμηθέα.

Περιστέρι: Ετοιμοπόλεμοι οι Σαλούστρος, Σκορδίλης ενόψει Προμηθέα

Πανέτοιμοι για τον πρώτο αγώνα του Περιστερίου με αντίπαλο τον Προμηθέα Πατρών στα πλέι οφ της Basket League είναι οι Χρήστος Σαλούστρος και ο Γάιος Σκορδίλης. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να γίνει το απόγευμα της Τετάρτης (12/5, 5:00, ΕΡΤ 3) στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος» της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Οι δύο παίκτες των «κυανοκίτρινων» πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας (10/5), αφού άφησαν πίσω τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα ο Σαλούστρος στο γόνατο και ο Σκορδίλης στη μέση. Αμφότεροι δεν αισθάνθηκαν την παραμικρή ενόχληση και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους, Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Αντίθετα, απών θα είναι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος ακόμα υποβάλλεται σε θεραπεία στον τραυματισμένο καρπό του και ακολούθησε και σήμερα (10/5) ατομικό πρόγραμμα.

Να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη της προπόνησης και το βίντεο που παρακολούθησαν οι «κυανοκίτρινοι», όλα τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν στο καθιερωμένο τεστ κορονοϊού, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ ενόψει της αναμέτρησης με τους Πατρινούς.