Περιστέρι: Αμφίβολοι παραμένουν τρεις ενόψει της επανάληψης με τη Λάρισα

Οι Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γάιος Σκορδίλης και Ζώης Καράμπελας εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών και δεν είναι καθόλου σίγουρη η παρουσία τους στον ερχόμενο αγώνα του Περιστερίου με τη Λάρισα.

Περιστέρι: Αμφίβολοι παραμένουν τρεις ενόψει της επανάληψης με τη Λάρισα

Με τρεις παίκτες απόντες από την ομαδική δουλειά συνεχίζεται η προετοιμασία του Περιστερίου για την επανάληψη της αναμέτρησης πρωταθλήματος με τη Λάρισα, έπειτα από τη σχετική απόφαση που έλαβε το ΑΣΕΑΔ.

Περιστέρι – Λάρισα: Το ΑΣΕΑΔ αποφάσισε επανάληψη του αγώνα που είχε γίνει τον Δεκέμβριο! (vid)

Ο αγώνας είναι για την 8η αγωνιστική της Basket League και προγραμματίστηκε να γίνει την ερχόμενη Κυριακή (25/4, 17:00, ΕΡΤ 3) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων», Σωτήρης Μανωλόπουλος, δεν έχει στη διάθεσή του τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο που είναι τραυματισμένος στον καρπό, τον Γάιο Σκορδίλη, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα, αλλά και τον Ζώη Καράμπελα με πρόβλημα στο πόδι.

Και οι τρεις παίκτες του ΓΣΠ ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή τους στον αγώνα με τη θεσσαλική ομάδα. Το ιατρικό επιτελείο έχει «πέσει πάνω» τους και καταβάλλει προσπάθειες ώστε να είναι έτοιμοι το συντομότερο δυνατό να βοηθήσουν το Περιστέρι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του.