Περιστέρι – Λάρισα: Το ΑΣΕΑΔ αποφάσισε επανάληψη του αγώνα που είχε γίνει τον Δεκέμβριο! (vid)

Το ματς Περιστέρι – Λάρισα που διεξήχθη στις 19 Δεκεμβρίου επαναλαμβάνεται. Το ΑΣΕΑΔ έκανε δεκτή την ένσταση των Θεσσαλών.

Περιστέρι – Λάρισα: Το ΑΣΕΑΔ αποφάσισε επανάληψη του αγώνα που είχε γίνει τον Δεκέμβριο! (vid)

To ματς της Λάρισας με το Περιστέρι για τη Basket League θα διεξαχθεί ξανά, καθώς το ΑΣΕΑΔ έκανε δεκτή την ένσταση της ομάδας του κάμπου!

Ανατράπηκε η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Στις αρχές Φεβρουαρίου, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να κατακυρώσει στο Περιστέρι τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της Basket League απορρίπτοντας την ένσταση της Λάρισας.

Η ομάδα της Θεσσαλίας είχε καταθέσει ένσταση για μία φάση στο τέλος, όπου οι διαιτητές είχαν δει επαφή του Ουέμπ με την μπάλα σε ελεύθερη βολή του Βασιλόπουλου, με αποτέλεσμα το σκορ να γίνει 82-78.

Ωστόσο, η ένσταση απορρίφθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή: «ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένσταση που υπέβαλε η φιλοξενούμενη ομάδα μετά το τέλος του αγώνα «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ K.A.E.)» - «Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΛΑΡΙΣΑ Κ.Α.Ε.)», ο οποίος διεξήχθη στις 19-12-2020 στο Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι Αττικής, και αναγράφηκε στο Φύλλο Αγώνα».

Η Λάρισα προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ που δικαίωσε τους Θεσσαλούς και έτσι ένας αγώνας που διεξήχθη στις 19 Δεκεμβρίου, θα πρέπει να οριστεί ξανά από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Δείτε τη φάση