Φιλικό δοκιμών ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Ιωνικό

Περιστέρι και Ιωνικός έδωσαν σήμερα φιλικό, με τους δυο προπονητές να κάνουν δοκιμές

Φιλικό δοκιμών ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Ιωνικό

Περιστέρι και Ιωνικός έδωσαν σήμερα το απόγευμα φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα.

Οι προπονητές των δυο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο σε όλους τους παίκτες τους και ειδικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έριξε στο παρκέ τους «μικρούς» του Περιστερίου βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και των πλέι οφ.

Βέβαια, είχε και σημαντικές απουσίες, καθώς δεν αγωνίστηκαν ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον καρπό του δεξιού του χεριού, καθώς επίσης και οι Τεράν Πέτεγουεϊ και Τρέ ΜακΛιν, οι οποίοι αισθάνονται ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και υποβάλλονται σε θεραπεία. Εκτός έμεινε και ο Ζώης Καράμπελας, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι.

Η αφομοίωση του Τζόρνταν Φορντ από την υπόλοιπη ομάδα είναι ένα στοιχείο που επιδιώκει ο τεχνικός του Περιστερίου μέσα από τα φιλικά εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, αλλά και των πλέι οφ. Γι’ αυτό και τον χρησιμοποίησε αρκετά στα τέσσερα 8λεπτα, αλλά και στο έξτρα 5λεπτο που αγωνίστηκαν οι δυο ομάδες.

Καλό πρόσωπο έδειξε ο Ιωνικός, υπό τις οδηγίες του Άγγελου Τσίκληρα, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου.