Σερέλης: «Δεν έχω λόγια πλέον για αυτά τα παιδιά»

Ο προπονητής του Λαυρίου Χρήστος Σερέλης μίλησε για το θρίαμβο της ομάδας του επί της ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ και «έσταζε μέλι» για τους παίκτες του

Σερέλης: «Δεν έχω λόγια πλέον για αυτά τα παιδιά»


Το Λαύριο εξακολουθεί να… τρελαίνει τους πάντες με την εντυπωσιακή του πορεία καθώς επικράτησε της ΑΕΚ και μέσα στο ΟΑΚΑ.

Ο Χρήστος Σερέλης, μίλησε για το θρίαμβο της ομάδας του αποφεύγοντας να ανεβάσει ψηλά τον πήχη για την ομάδα του και βγάζοντας, παράλληλα, το... καπέλο στους παίκτες του.

«Ήρθαμε να παίξουμε το παιχνίδι που μας αρέσει και μας βολεύει. Θέλαμε να δείξουμε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο παρότι η ΑΕΚ ήλεγχε το ρυθμό του αγώνα στην αρχή.

Είπαμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο πρέπει να τρέξουμε περισσότερο. Δεν έχω λόγια πλέον για αυτά τα παιδιά. Είναι 4 μήνες που δουλεύουμε πολύ σκληρά.

Δεν είναι θέμα να αρνηθούμε να χάσουμε. Κάνουμε τεράστια δουλειά στην προπόνηση. Τα παιδιά πιστεύουν ο ένας στον άλλον. Είναι η τρίτη φορά που κερδίζουμε την ΑΕΚ φέτος, έχουμε κερδίσει και τον Παναθηναϊκό και ούτε μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τέτοια αποτελέσματα».

Όσο για τους στόχους του Λαυρίου; «Δεν υπάρχει θέμα στόχων για εμάς. Προσπαθούμε σε κάθε ματς να δείχνουμε καλή εικόνα. Ήδη είμαστε ικανοποιημένοι. Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας. Είμαστε το Λαύριο.

Κάθε χρόνο ξεκινάμε για να σωθούμε και μετά , ό,τι έρθει. Ακόμα κι αν χάναμε σήμερα, η εικόνα μας ήταν αυτή που θέλαμε να δείξουμε στο μπασκετικό κόσμο».