Σερέλης: «Πιο πολύ και από τις νίκες χαίρομαι για την εικόνα της ομάδας μου» (vid)

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του μετά τη νέα νίκη επί του Περιστερίου - Τι είπε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος

Σερέλης: «Πιο πολύ και από τις νίκες χαίρομαι για την εικόνα της ομάδας μου» (vid)

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης πήρε σπίτι του άλλο ένα ροζ φύλλο. Χαρούμενος μετά τη νίκη επί του Περιστερίου, είπε: «Δείξαμε σήμερα πόσο ομάδα είμαστε, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Χρειαζόμασταν βοήθεια απ΄ τον πάγκο και την πήραμε από όλα τα παιδιά. Παίξαμε στα τελευταία 15 λεπτά χωρίς τους Ντιαλό και Κάρτερ, αλλά και πάλι τα καταφέραμε. Οι παίκτες μου αγωνίστηκαν με ψυχή, έπαιξαν καταπληκτική άμυνα, ήταν παντού στο γήπεδο. Είμαι υπερήφανος γι΄ αυτούς. Πιο πολύ κι απ΄ τις νίκες, εγώ είμαι χαρούμενος από τον τρόπο που παίζουμε και την εικόνα που βγάζουμε».

Λαύριο - Περιστέρι 88-71: Με καταιγισμό τριπόντων μόνο πρώτο ξανά το Λαύριο! (highlights)

Απ΄ την άλλη, ο τεχνικός του Περιστερίου, Σωτήρης Μανωλόπουλος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στο Λαύριο, είναι μια εξαιρετική ομάδα, για εμένα δεν είναι έκπληξη η πορεία του. Σήμερα έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Δεν θέλω να αδικήσω τους παίκτες μου, γιατί ο τρόπος που προσέγγισαν το παιχνίδι ήταν καταπληκτικός. Κάναμε όμως πολλά πνευματικά λάθη που έδωσαν το δικαίωμα στο Λαύριο να ξεφύγει και να πάρει τη νίκη με την εκπληκτική ευστοχία του στο τέλος».