Ιωνικός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κόνιαρη - Δανεικός από τον Ολυμπιακό

Ο Αντώνης Κόνιαρης επέστρεψε από την Ισπανία και ο Ολυμπιακός τον παραχώρησε δανεικό στον Ιωνικό Νικαίας. 

Ιωνικός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κόνιαρη - Δανεικός από τον Ολυμπιακό

Ο Αντώνης Κόνιαρης δεν βρήκε χώρο και ρόλο στον Ολυμπιακό, οπότε στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στην ισπανική Ομπραντόριο. Ούτε εκεί όμως κατάφερε να πάρει χρόνο συμμετοχής, οπότε επέστρεψε στην Ελλάδα.

Δανεικός στον Ιωνικό Νίκαιας ο Κόνιαρης

Η πειραϊκή ΚΑΕ τον παραχώρησε δανεικό στον Ιωνικό Νικαίας, γνωρίζοντας πως εκεί θα βρει ξεκάθαρο και ενεργό ρόλο. Ο Αντώνης Κόνιαρης θα παίξει υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου και θα αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού του Ιωνικού μαζί με τον Βασίλη Τολιόπουλο και τον Άνταμ Σμιθ.

Η ανακοίνωση:

“O IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Κόνιαρη μέχρι το τέλος της σεζόν, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ένα ακόμη σημαντικό μέλος της νέας γενιάς του ελληνικού μπάσκετ διαθέτει πλέον στο ρόστερ του ο IONIKOS BC HELLENIC COIN, αφού ο 23χρονος πόιντ γκαρντ (30/9/1997) θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου για το υπόλοιπο της σεζόν

Ο Κόνιαρης έχει ύψος 1.96, έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ στη γενέτειρά του, τα Χανιά, πριν πάρει μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Basket League. Από το 2014 μέχρι το 2016 έπαιξε στον Παναθηναϊκό – κάνοντας και μία συμμετοχή στην Euroleague- κι ακολούθως επέστρεψε στον ΠΑΟΚ (2016-2019), πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.