Δανεικός στον Ιωνικό Νίκαιας ο Κόνιαρης

Ύστερα από ένα σύντομο πέρασμα από την ισπανική Ομπραντόιρο, ο Αντώνης Κόνιαρης παραχωρείται δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Ιωνικό Νίκαιας.

Δανεικός στον Ιωνικό Νίκαιας ο Κόνιαρης

Στον Ιωνικό Νίκαιας θα αγωνιστεί ως το τέλος της σεζόν ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος παραχωρείται δανεικός από τον Ολυμπιακό ύστερα από ένα σύντομο πέρασμα από την ισπανική Ομπραντόιρο, επιστρέφοντας και πάλι στη Basket League.

Ο δανεισμός του 24χρονου διεθνούς γκαρντ στην ισπανική ομάδα ολοκληρώθηκε και επισήμως, με τον παίκτη να γυρίζει στην Ελλάδα, όπου αυτή την φορά θα παραμείνει έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Από τη στιγμή που ο Κόνιαρης δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής στην Ομπραντόιρο (αγωνίστηκε μόλις σε 3 ματς με 1,3 πόντους και 2,7 ασίστ σε 8 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο), η επιστροφή του θεωρήθηκε μονόδρομος από τους Πειραιώτες.

Θεωρείται δεδομένο ότι στον Ιωνικό θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες, κάτι που δε συνέβη με το σύλλογο της ACB. Ο Κόνιαρης αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό της ομάδας της Νίκαιας και είναι πολύ πιθανό να ντεμπουτάρει το προσεχές Σάββατο (6/3) στην εντός έδρας αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής με το Λαύριο.