Basket League: Προς αναβολή ο αγώνας Λαύριο - Κολοσσός Ρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό δύο παίκτες και ένα μέλος του τεχνικού τιμ στην ομάδα του Κολοσσού Ρόδου και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο το παιχνίδι αναβάλλεται

Basket League: Προς αναβολή ο αγώνας Λαύριο - Κολοσσός Ρ.

Πρόβλημα με τη διεξαγωγή του αγώνα Λαύριο- Κολοσσός Ρόδου για την 15η αγωνιστική της Basket League έχει προκύψει, λόγω του κορονοϊού.

Η ομάδα της Ρόδου ταλαιπωρείται από τον ιό, καθώς μετά τους δύο παίκτες που βρέθηκαν ξανά θετικοί στα πρόσφατα τεστ στα οποία υποβλήθηκε η ομάδα και ένα μέλος του τεχνικού τιμ διαγνώσθηκε με τον ιό.

Αυτό σημαίνει πως είναι αδύνατη η μετακίνηση της ομάδας από το νησί και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ ο προγραμματισμένος για αύριο (27/2) αγώνας με το Λαύριο θα πρέπει να αναβληθεί.

Οι Ροδίτες έχουν ενημερώσει άμεσα τη διοργανώτρια αρχή στέλνοντας με μέιλ τα αποτελέσματα των τεστ στα οποία έχει υποβληθεί η ομάδα και περιμένει την τηλεδιάσκεψη της επιτροπής πρωταθλήματος το βράδυ.

Εκεί θα εξεταστεί αμέσως το αίτημα για αναβολή, καθώς η αποστολή των «θαλασσί» θα πρέπει να ξέρει τι πρέπει να κάνει με τα αεροπορικά εισιτήρια που έχει κλείσει για απόψε (26/2), ώστε να ταξιδέψει για την Αθήνα.

Το πιο πιθανό ωστόσο είναι το ματς να αναβληθεί μια και έχουν βρεθεί θετικοί δύο παίκτες και ένα μέλος του τεχνικού τιμ.