Τι ισχύει για το ιατρικό επιτελείο της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να αλλάζει το ιατρικό του τιμ.

Τι ισχύει για το ιατρικό επιτελείο της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Η αλήθεια είναι ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν οι τραυματισμοί δεν άφησαν τον Ολυμπιακό σε ησυχία, οπότε είναι λογικό να υπάρξουν σκέψεις περί αλλαγής του ιατρικού τιμ, στο οποίο ηγείται ο Θεοφάνης Τσαβίσης από το καλοκαίρι του 2015. Οι «ερυθρόλευκοι» είδαν φέτος πολλούς παίκτες τους, τόσο να χάνουν τα πρώτα ματς της σεζόν, όσο και τους κρίσιμους αγώνες στη συνέχεια (Σπανούλης, Αγραβάνης, Παπανικολάου, Tιλί, Μιλουτίνοβ), με αποκορύφωμα την περίπτωση του Γιώργου Πρίντεζη.

Ο Έλληνας φόργουορντ έπαιξε τραυματίας στα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν στα playoffs με τη Ζαλγκίρις, χάνοντας το καθοριστικό τέταρτο ματς της σειράς στο Κάουνας, ενώ ακολούθως ο Κιμ Τιλί, ο οποίος αποκτήθηκε για να μοιράσουν τον χρόνο στη θέση "4", τέθηκε νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ήταν λοιπόν φυσιολογικό να κυκλοφορήσουν τέτοια σενάρια, αφού ο Ολυμπιακός βρήκε κακό μπελά με αυτό το θέμα όπως προαναφέραμε. Ωστόσο, η είδηση δεν επιβεβαιώνεται από την ΚΑΕ και κανείς δεν ξέρει αν τελικά θα προχωρήσει η ομάδα του Πειραιά σε αντικατάσταση του ιατρικού τιμ.