Παναθηναϊκός: Ο Μπρέι πλησιάζει στο ΟΑΚΑ

Η Σαραγόσα ανακοίνωσε την λήξη του δανεισμού του Τι Τζέι Μπρέι και ο Παναθηναϊκός είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Μπάγερν Μονάχου για να τον αποκτήσει.

Παναθηναϊκός: Ο Μπρέι πλησιάζει στο ΟΑΚΑ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τι Τζέι Μπρέι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που καταβάλει προσπάθειες για να τον αποκτήσει όσο πιο σύντομα μπορεί.

Ο Αμερικανός γκαρντ πριν από λίγη ώρα έμεινε ελεύθερος από την Σαραγόσα, στην οποία έπαιζε ως δανεικός από την Μπάγερν Μονάχου.

Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε τη λήξη του δανεισμού του ευχαριστώντας τον για τη συνεργασία και πλέον ο δρόμος του Παναθηναϊκού για να τον φέρει στο ΟΑΚΑ άνοιξε περισσότερο.

Όχι… διάπλατα όμως, καθώς ο παίκτης ανήκει στη Μπάγερν Μονάχου με την οποία μάλιστα έχει διετές συμβόλαιο.

Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει οι «πράσινοι» να βρουν τη «χρυσή τομή» με τους Γερμανούς, ώστε να λυθεί η συνεργασία του Μπρέι μαζί τους και να ενεργοποιηθεί η δεδομένη συμφωνία του με το «τριφύλλι».

Η υπόθεση δεν είναι εύκολη, καθώς υπάρχει ένα μπάι άουτ περίπου 50 χιλ ευρώ το οποίο πρέπει να καταβληθεί για να απεμπλακεί ο παίκτης από τους Γερμανούς.

Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Τι Τζέι Μπρέι (vid)

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται πολύ σύντομα τον παίκτη, καθώς με τον τραυματισμό του Νέντοβιτς και την απουσία του παίκτη που έχει προσβληθεί από κορονοϊό η περιφερειακή του γραμμή είναι… λεηλατημένη!

Έτσι λοιπόν θέλει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα την υπόθεση, ώστε ο παίκτης να είναι έτοιμος για προπόνηση άμεσα και να παίξει στα ματς του Κυπέλλου.

Είναι γκαρντ, που παίζει και στις τρεις περιφερειακές θέσεις και ένα από τα βασικά του στοιχεία είναι ότι μπορεί να οργανώσει καλά το παιχνίδι και διαθέτει αξιόπιστο σουτ.

Στην χώρα μας είχε κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις με τον Κολοσσό Ρόδου πριν δύο χρόνια και πέρσι έκανε καλή σεζόν στην Γερμανία με την Ράστα Βέχτα. Μία χρονιά, που του έδωσε και το εισιτήριο για την Μπάγερν και την Euroleague. Ξεκίνησε τη σεζόν με τους Βαυαρούς, έπαιξε επτά ματς στη διοργάνωση, αλλά δόθηκε δανεικός στη Σαραγόσα.

Μάλιστα λόγω της συμμετοχής του στην Euroleague με τη Μπάγερν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση πλέον με άλλη ομάδα.