Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Τι Τζέι Μπρέι (vid)

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον 28χρονο Αμερικανό γκαρντ (1.94μ.) που παίζει δανεικός από την Μπάγερν στη Σαραγόσα. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Το 2017-18 έπαιζε στον Κολοσσό Ρόδου.

Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Τι Τζέι Μπρέι (vid)

Μια ανάσα από την απόκτηση του Τι Τζέι Μπρέι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 28χρονο Αμερικανό γκαρντ (1.94μ.) της Σαραγόσα, ο οποίος όμως ανήκει στη Μπάγερν Μονάχου και στην ισπανική ομάδα αγωνίζεται δανεικός.

Οι Βαυαροί τον έχουν υπογράψει μέχρι το τέλος του 2022, ωστόσο βρίσκεται εκτός των πλάνων του Αντρέα Τρινκιέρι. Μιλάνε με τη διοίκηση της γερμανικής ομάδας και φαίνεται πως θα υπάρξει συμφωνία και εκεί για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

Παναθηναϊκός και Μπρέι έχουν συμφωνήσει για μιάμιση σεζόν και όχι μέχρι το τέλος της τρέχουσας και τελειωτικές εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το ματς της Μπάγερν με την Μπάμπεργκ.

Την ίδια ώρα, ο Φόστερ είναι αυτός με τον οποίο θα γίνει προσπάθεια να αποδεσμευτεί, καθώς οι «πράσινοι» δεν είναι ευχαριστημένοι από τον Αμερικανό, ενώ προβληματισμός υπάρχει και για τον Μακ.

Ο Μπρέι έχει αγωνιστεί φέτος σε 11 ματς της ισπανικής λίγκας με τη φανέλα της Σαραγόσα έχοντας κατά μέσο όρο 7,5 πόντους, 2,2 ασίστ και 2,7 ριμπάουντ, σουτάροντας με 50% στα δίποντα, 36% στα τρίποντα και 83% στις βολές.

Δικαίωμα βέβαια στην Euroleague δεν έχει, καθώς έχει παίξει φέτος σε 9 παιχνίδια (0.9 πόντους μ.ο. σε 5.51 λεπτά συμμετοχής μ.ο.).

Ο Μπρέι το 2017-18 έπαιξε στην Ελλάδα με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου.