Εκλογές ΕΟΚ: Ο Βασιλακόπουλος βάζει μπροστά τον Πρέλεβιτς!

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος συναντήθηκε με τον Μπάνε Πρέλεβιτς - Έγινε κουβέντα για να γίνει ο «μπροστινός» του νέου σχήματος του νυν προέδρου της ΕΟΚ.

Εκλογές ΕΟΚ: Ο Βασιλακόπουλος βάζει μπροστά τον Πρέλεβιτς!

Δύο είναι τα βασικά σχήματα που ξεχωρίζουν και θα παλέψουν για την προεδρία της ΕΟΚ στις ερχόμενες εκλογές. Εκείνο του Παναγιώτη Φασούλα, έχοντας δίπλα του τον Ευθύμη Ρεντζιά, αλλά και την πλειοψηφία των παικτών (Φάνης Χριστοδούλου, Μέμος Ιωάννου) που αγωνίστηκαν τη δεκαετία του '80 και του '90.

Και εκείνο του Βαγγέλη Λιόλιου, του ιδιοκτήτη του Προμηθέα, ο οποίος έχει συγκεντρώσει δίπλα του τη νεότερη φουρνιά. Τον Κώστα Τσαρτσαρή, αλλά και άλλους πρώην διεθνείς (Χατζηβρέττας, Ντικούδης) της Εθνικής του 2005-2006.

Έρχεται όμως και ένα τρίτο! Ποιο; Εκείνο του Γιώργου Βασιλακόπουλου! Λόγω ηλικίας δεν μπορεί να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος (σύμφωνα με το νόμο), αλλά βρήκε τη λύση.

Είχε συνάντηση με τον παλαίμαχο Σέρβο μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, μιλώντας για το ενδεχόμενο συνεργασίας. Να ηγηθεί, δηλαδή, του νέου σχήματος του νυν προέδρου της ΕΟΚ, έχοντας φυσικά τη στήριξη του. Οι εκλογές της ΕΟΚ θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον...

Φασούλας: «Ο Γκάλης ανήκει στην ΕΟΚ - Δέχονται πιέσεις οι Ενώσεις που με στηρίζουν»

Εκλογές ΕΟΚ: Πέντε Ενώσεις στο πλευρό του Φασούλα

Εκλογές ΕΟΚ: Επίσημη η υποψηφιότητα Φασούλα- Το «μήνυμα» και οι θέσεις του

Έρχονται «καυτές» εκλογές στην ΕΟΚ: Φασούλας-Λιόλιος-Βασιλακόπουλος-Δελημπαλταδάκης και όχι μόνο

Ο Τσαρτσαρής έβαλε υποψηφιότητα για την ΕΟΚ - Στο πλευρό του Λιόλιου