Άρης: Χωρίς Μιλόσεβιτς και Ντραγκίσεβιτς κόντρα στον Κολοσσό

Απόντες από τον αγώνα του Άρη απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου θα είναι οι Μίλαν Μιλόσεβιτς και Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς. 

Άρης: Χωρίς Μιλόσεβιτς και Ντραγκίσεβιτς κόντρα στον Κολοσσό

Ο Άρης θα υποδεχτεί τον Κολοσσό (26/12, 20:00), για την 9η αγωνιστική της Basket League και θέλει να αποχαιρετήσει με νίκη το 2020.

Μιλώντας για την αναμέτρηση με την ομάδα της Ρόδου, ο προπονητής των «κίτρινων», Σάββας Καμπερίδης, τόνισε: «Καταρχάς, να ευχηθώ καλές γιορτές με υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα με συνοχή και ξεκάθαρους ρόλους, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι έχει διεκδικήσει όλους τους αγώνες μέχρι την τελευταία κατοχή. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, σωματικά και πνευματικά για μια μάχη από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε το απόλυτο στην έδρα μας, ώστε να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αξία η προηγούμενή μας νίκη».

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μίλαν Μιλόσεβιτς δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, εξαιτίας των ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού, ακολουθώντας για μια ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα, σε συνδυασμό με θεραπείες και τέθηκε νοκ άουτ από τον αγώνα με τον Κολοσσό. Απών θα είναι και ο τραυματίας Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς. Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση video.