Αρνητικά τα επαναληπτικά τεστ κορονοϊού στην ΑΕΚ

Μετά την ανίχνευση κρούσματος κορονοϊού στην ομάδα της ΑΕΚ χθες άπαντες υποβλήθηκαν εκ νέου σε τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν αρνητικά

Αρνητικά τα επαναληπτικά τεστ κορονοϊού στην ΑΕΚ

Στον καθιερωμένο έλεγχο που διεξάγεται σε όλα τα μέλη της ομάδας ενόψει των αγώνων για τη Basket League και ειδικά για την αποψινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική, βρέθηκε ένα θετικό τεστ.

Το μέλος της ομάδας βρίσκεται ήδη σε απομόνωση και σύμφωνα με πληροφορίες είναι παίκτης, που ασφαλώς δεν θα αγωνιστεί απόψε κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ η επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη στη δράση της ΚΑΕ ΑΕΚ για αιμοδοσία στο ΟΑΚΑ την περασμένη Τρίτη (1/12) είχε προκαλέσει ανησυχία στους «κιτρινόμαυρους».

Κι αυτό διότι ενημερώθηκαν μερικές ώρες αργότερα πως ο Γιώργος Πατούλης είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα είχε υποβληθεί σε τεστ και ανέμενε τα αποτελέσματα.

Κρούσμα κορονοϊού στην ΑΕΚ

Ωστόσο κατά την επίσκεψή του στο ΟΑΚΑ είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με αποστάσεις και προστατευτική μάσκα.

Ασφαλώς το μέλος που βρέθηκε θετικό έχει ήδη αρχίσει να ιχνηλατείται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΟΔΥ για να εξακριβωθεί η πηγή της λοίμωξης, χωρίς βέβαια να είναι απαραίτητα ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Είναι δε, η τέταρτη φορά που κρούσμα κορονοϊού… ταλαιπωρεί τους «κιτρινόμαυρους» από την αρχή της σεζόν και μάλιστα υπήρχε έντονη ανησυχία μήπως υπάρχει διασπορά στα αποδυτήρια της ομάδας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τεστ αυτό δεν έχει συμβεί και οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να αγωνιστούν κανονικά απόψε κόντρα στον ΠΑΟΚ.