Κρούσμα κορονοϊού στην ΑΕΚ

Στον έλεγχο κορονοϊού που διεξήχθη ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την Basket League ένα μέλος της ΑΕΚ βρέθηκε θετικό στον ιό

Κρούσμα κορονοϊού στην ΑΕΚ

Νέο πρόβλημα κορονοϊού προέκυψε στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ σήμερα.

Συγκεκριμένα στον καθιερωμένο έλεγχο που διεξάγεται σε όλα τα μέλη της ομάδας ενόψει των αγώνων για τη Basket League και ειδικά για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική, βρέθηκε ένα θετικό τεστ.

Αμέσως το μέλος της ομάδας τέθηκε σε απομόνωση, ενώ και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε επαναληπτικά τεστ, ώστε να εξακριβωθεί η διασπορά του ιού στα αποδυτήρια της «Ένωσης».

Στο μεταξύ η επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη στη δράση της ΚΑΕ ΑΕΚ για αιμοδοσία στο ΟΑΚΑ την περασμένη Τρίτη (1/12) είχε προκαλέσει ανησυχία στους «κιτρινόμαυρους».

Κι αυτό διότι ενημερώθηκαν μερικές ώρες αργότερα πως ο Γιώργος Πατούλης είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα είχε υποβληθεί σε τεστ και ανέμενε τα αποτελέσματα.

Ωστόσο κατά την επίσκεψή του στο ΟΑΚΑ είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με αποστάσεις και προστατευτική μάσκα.

Ασφαλώς το μέλος που βρέθηκε θετικό θα ιχνηλατηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΟΔΥ και θα αποσαφηνιστεί η πηγή της λοίμωξης, χωρίς βέβαια να είναι απαραίτητα ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Είναι δε, η τέταρτη φορά που κρούσμα κορονοϊού… ταλαιπωρεί τους «κιτρινόμαυρους» από την αρχή της σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια και σε ο, τι αφορά τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τους παίκτες του, θα αναμένουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι όλο αυτό το διάστημα η ομάδα έκανε κανονικά προπόνηση ακολουθώντας την καθημερινότητά της ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.