Τσαλμπούρης: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Δηλώσεις μετά την πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα έκανε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Γιώργος Τσαλμπούρης, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο ματς με το Λαύριο.

Τσαλμπούρης: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Ένας εκ των πρωταγωνιστών στην πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα της Βasket League, επί του Λαυρίου χθες (18/11) με 83-65, ήταν ο Γιώργος Τσαλμπούρης.

Ο 24χρονος πανύψηλος (2,17 μ.) σέντερ του «Δικεφάλου» έπαιξε σχεδόν για ένα ημίχρονο συνολικά στον αγώνα και ήταν εξαιρετικός στην επίθεση, πετυχαίνοντας 12 πόντους και συμβάλλοντας καθοριστικά στην επικράτηση της ομάδας του.

Ο Τσαλμπούρης, μιλώντας σήμερα (19/11) στην ιστοσελίδα της θεσσαλονικιώτικης ΚΑΕ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη χθεσινή επιτυχία των «μαυρόασπρων» αλλά και στη μέχρι τώρα συνεργασία του με τον σύλλογο. Είπε συγκεκριμένα…

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ: «Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Το Λαύριο μπήκε με ενέργεια στο παιχνίδι και αυτό ήταν κάτι που μας δυσκόλεψε, αλλά κι αυτοί έχουν τραβήξει πολλά με τα κρούσματα κορονοϊού και στην πορεία του αγώνα φάνηκε και η διαφορά που είχαμε στο παιχνίδι. Θέλαμε πολύ τη νίκη, γιατί δεν μας άρεσε η εικόνα μας ούτε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή ούτε και σε εκείνο με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης, αλλά θα πρέπει να μπορέσουμε να βρούμε κι έναν ρυθμό με όλες αυτές τις διακοπές».

Για τη συνεργασία του με την ομάδα: «Πέρασα ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι... Η πρόταση του ΠΑΟΚ και να συνεργάζομαι με ένα τόσο μεγάλο σωματείο ήταν ό,τι καλύτερο για μένα. Πιστεύω ότι αν έχω τον χώρο μπορώ να κάνω πράγματα και να βοηθήσω. Είμαι κοντά στο σπίτι μου, περνάω καλά στην ομάδα, έχουμε πολύ καλό κλίμα και θα είναι πολύ σημαντικό στο τέλος να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι από αυτή τη συνεργασία».