Άρης: Τραυματίες με θλάση οι Φλιώνης και Σταμάτης

Προβλήματα αντιμετωπίζει ο Άρης ενόψει του επικείμενου θεσσαλονικιώτικου ντέρμπι με τον Ηρακλή στο πρωτάθλημα, καθώς οι Δημήτρης Φλιώνης και Δημήτρης Σταμάτης γύρισαν τραυματίες από το Μεσολόγγι με θλάση.

Άρης: Τραυματίες με θλάση οι Φλιώνης και Σταμάτης

Δεν έφτανε στον Άρη η ψυχρολουσία της ήττας με τρίποντο στην εκπνοή από τον Χαρίλαο Τρικούπη στην πρεμιέρα της Basket League, προέκυψαν και προβλήματα τραυματισμών για την ταλαιπωρημένη ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πιο αναλυτικά, οι Δημήτρης Φλιώνης και Δημήτρης Σταμάτης υπέστησαν θλάση στον αγώνα με την ομάδα του Μεσολογγίου και δυσκολεύουν την προετοιμασία των «κίτρινων» για το τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή το προσεχές Σάββατο (31/10, 19:30), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της μακεδονικής ΚΑΕ, οι δύο παίκτες απουσίασαν από την προπόνηση της Δευτέρας (26/10).

Ο μεν Σταμάτης έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού, όπως έδειξε το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε. Ο 24χρονος πλέι μέικερ δεν θα προλάβει τον αγώνα με τον «Γηραιό».

Ο δε αρχηγός της ομάδας ταλαιπωρείται επίσης από θλάση, αλλά στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού, σύμφωνα με τη μαγνητική που έκανε κι αυτός και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μέσα στην εβδομάδα. Αμφότεροι έχουν αρχίσει θεραπείες και ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Κατά τα άλλα, επί μιάμιση ώρα οι παίκτες του Άρη ήταν μπροστά σε μια οθόνη και παρακολούθησαν σε βίντεο ξανά τον αγώνα με τον Τρικούπη, ακούγοντας τις παρατηρήσεις του Σάββα Καμπερίδη. Ο προπονητής του Άρη έκανε εκτενή ανάλυση των λαθών που οδήγησαν στην ήττα.