Ιωνικός: Μπήκε για πρώτη φορά στο νέο κλειστό του «Πλάτωνα» (pics + vid)

Ο Ιωνικός Νίκαιας πάτησε σήμερα (26/10) το τερέν του ανακαινισμένου κλειστού γυμναστηρίου του «Πλάτωνα» για την πρώτη προπόνηση στη φυσική του έδρα.

Ιωνικός: Μπήκε για πρώτη φορά στο νέο κλειστό του «Πλάτωνα» (pics + vid)

Μεγάλη μέρα η σημερινή Δευτέρα (26/10) για το τμήμα μπάσκετ του Ιωνικού, που έχει και πάλι στη διάθεσή του το κλειστό γυμναστήριο του «Πλάτωνα»!

Η ομάδα της Νίκαιας πραγματοποίησε αρχικά τον αγιασμό και ακολούθως την απογευματινή προπόνησή της στον «Πλάτωνα», που παραδόθηκε προς χρήση στον Στέργιο Κουφό και στους παίκτες του. Εκεί γυμνάστηκαν για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση των έργων ανακαίνισης του γηπέδου.

Το κλειστό είναι έτοιμο πλέον να φιλοξενήσει αγώνες της Basket League. Και δεδομένου ότι και το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, αυτό του ερχόμενου Σαββάτου (31/10) με το Περιστέρι, θα γίνει στο «Σοφία Μπεφόν», ο αγώνας της 21ης Νοεμβρίου με τον Ηρακλή θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα των «κυανόλευκων»! Έστω και χωρίς κόσμο...

«Επιστροφή στο σπίτι μας! Στο σπίτι του Ιωνικού! Αγιασμός και πρώτη προπόνηση στον νέο Πλάτωνα για την ομάδα μας, με τις εργασίες να συνεχίζονται σε καθημερινή βάση. Ερασιτέχνης, ΚΑΕ και δημοτική αρχή σε άριστη συνεργασία!», αναφέρει ο σύλλογος της Νίκαιας σε σχετική ανάρτησή του στο facebook.