Α2: Αναβολή στο Πανερυθραϊκός - Φίλιππος Βέροιας λόγω κορονοϊού

Αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού το ματς του Σαββάτου για την Α2 ανάμεσα στον Πανερυθραϊκό και τον Φίλιππο Βέροιας

Α2: Αναβολή στο Πανερυθραϊκός - Φίλιππος Βέροιας λόγω κορονοϊού

Το πρώτο ματς που αναβάλλεται στη φετινή Α2 λόγω κορονοϊού είναι γεγονός. Συγκεκριμένα το Πανερυθραϊκός – Φίλιππος Βέροιας, εξαιτίας επιβεβαιωμένου κρούσματος ιού covid 19 στην ομάδα της Βέροιας. Το παιχνίδι δεν θα γίνει έτσι το Σάββατο και ορίστηκε από την ΕΟΚ για την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση του Φίλιππου Βέροιας

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την ύπαρξη θετικού κρούσματος COVID-19 σε αθλητή της ανδρικής μας ομάδας. Το κρούσμα διεγνώσθη θετικό την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου.

Σε άμεση συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, τον ΕΟΔΥ, την ΕΟΚ και τη Δημοτική Αρχή λάβαμε άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής, ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα.

Οι προπονήσεις του τμήματος αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας, όπως και ο επερχόμενος αγώνας της ομάδας μας στην Αθήνα με τον Πανερυθραϊκό.

Ευχαριστούμε θερμά τις αρχές και την Ομοσπονδία για τα γρήγορα αντανακλαστικά, την αγαστή συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας.

Γνώμονας των ενεργειών μας είναι πρωτίστως και αδιαπραγμάτευτα η υγεία των αθλητών, των προπονητών, των οικογενειών τους και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα. Θα συνεχίσουμε να τηρούμε τα πρωτόκολλα και τις απαραίτητες διαδικασίες για να ξεπεράσουμε ως ομάδα και οργανισμός και αυτόν το σκόπελο με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας