Γαλατσόπουλος για Ολυμπιακό: «Πιστεύουμε πως θα είναι μαζί μας τη νέα σεζόν» (vid)

Με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφή του Ολυμπιακού στη Basket League.

Γαλατσόπουλος για Ολυμπιακό: «Πιστεύουμε πως θα είναι μαζί μας τη νέα σεζόν» (vid)

Στην κάμερα της ΕΡΤ παραχώρησε δηλώσεις ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος με αφορμή τη διεξαγωγή του Super Cup.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην έναρξη του φετινού πρωταθλήματος αλλά και στην επιστροφή του Ολυμπιακού στη Basket League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το Super Cup: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες και τις ομάδες, που αγκάλιασαν την πρότασή μου. Είναι ένας θεσμός σε ευρωπαϊκά επίπεδα, θέλουμε γεμάτα γήπεδα με οικογένειες και παιδιά».

Για την νέα σεζόν: «Σίγουρα, θα δούμε πολλές αλλαγές. Ψηφίστηκε το αθλητικό νομοσχέδιο, έχουμε περάσει τους νέους κανόνες. Πάμε σε μια νέα εποχή».

Για τη συμφωνία με την ΕΡΤ: «Το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 10 Οκτωβρίου. Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω την ΕΡΤ, που δείχνει το Super Cup και το βλέπει όλη η Ελλάδα. Είμαστε πολύ κοντά στο να τελειώσουμε τη συμφωνία για τα επόμενα χρόνια και για πρώτη φορά ύστερα από 20 χρόνια να είμαστε όλοι μαζί στην ΕΡΤ, σε ένα κανάλι».

Για τον αριθμό των ομάδων στο πρωτάθλημα: «Σήμερα που μιλάμε είμαστε 13. Από εκεί και πέρα εξαρτάται από την ΕΕΑ και τον έλεγχο των ομάδων».

Για την απουσία του Ολυμπιακού από την Basket League: «Έχει συζητηθεί, είναι πλήγμα για το ελληνικό μπάσκετ. Πιστεύουμε πως θα είναι μαζί μας την νέα σεζόν».

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: «Συζητιέται με την Πολιτεία. Είναι κακή η στιγμή λόγω των κρουσμάτων. Είμαστε σε επικοινωνία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τον κ. Χαρδαλιά. Περιμένουμε τον κόσμο στα γήπεδα, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες».

Για το All Star Game της νέας σεζόν: «Θα επιδιώξουμε να το κάνουμε. Φυσικά, θα δούμε και τις συνθήκες πώς θα είναι, για να έχουμε και τον κόσμο και τις οικογένειες μέσα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας