Η Λάρισα έφερε τον Σακίλ Γκούντγουϊν

Η Λάρισα έφερε στη χώρα μας τον Σακίλ Γκούντγουϊν, με θητεία στο Ρέθυμνο τη σεζόν 2017-18.

Η Λάρισα έφερε τον Σακίλ Γκούντγουϊν

Η Λάρισα για την ενίσχυσή της, έφερε τον Σακίλ Γκούντγουϊν. Ο 26χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είναι ήδη στην Ελλάδα. Έχει ξαναπαίξει στη χώρα μας, με το Ρέθυμνο, τη σεζόν 2017-18. Την περασμένη περίοδο έπαιξε στη β' κατηγορία Τουρκίας, έχοντας μ.ό. 9,7 πόντους και 10,6 πόντους.

O προπονητής της Λάρισας, Λίνος Γαβριήλ μιλώντας για το πρώτο 10ήμερο προετοιμασίας, είπε: «Ήταν ένα διάστημα προσαρμογής για όλους μας, έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει τις μεταγραφές των Ελλήνων παικτών, ήρθαν κάποιοι από τους Αμερικανούς παίκτες και περιμένουμε και τους υπόλοιπους με τους οποίους έχουμε συμφωνήσει.

Στόχος μας είναι να βάλουμε τις βάσεις για το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας που είναι στις 26 του μήνα για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Τρικούπη, ματς το οποίο θα έχει να κάνει κυρίως με τον βαθμό ετοιμότητας των ομάδων, κάτι που είναι ερωτηματικό αυτή τη στιγμή. Άλλωστε πρόκειται για δύο νέες ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι αυτή η νέα προσπάθεια χρειάζεται χρόνο για να αποδώσει.

Η αλήθεια είναι πως χάσαμε κάποιο χρόνο με την υπόθεση της συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα και τώρα προσπαθούμε να καλύψουμε το χαμένο χρόνο».