Κρουμπάλι: Να ζήσουμε τη στιγμή

Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ουσμάν Κρουμπάλι, ανανέωσε το blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στη σειρά των ημιτελικών της Basket League, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Κρουμπάλι: Να ζήσουμε τη στιγμή

Ο Κρουμπάλι επισημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρο φαβορί στη σειρά, όμως τονίζει ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να απολαύσουν τον αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Γεια σας φίλοι μου,

Επικοινωνούμε για πρώτη φορά στη διάρκεια της ημιτελικής φάσης των playoffs και θα πρέπει να σας πω ότι είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα μας το γεγονός ότι έφτασε ως εδώ. Έχουμε πετύχει έναν στόχο μας, αλλά δεν μας αρκεί αυτό. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν αντιμετωπίζοντας μία ομάδα του επιπέδου του Παναθηναϊκού. Πρέπει να ζήσουμε την στιγμή, όσο πιο έντονα μπορούμε…

Στο πρώτο παιχνίδι δεν βγάλαμε ενέργεια, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι κι αυτό μας οδήγησε σε πολλά λάθη, τα οποία έδωσαν την ευκαιρία σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο να δημιουργήσει από πολύ νωρίς μία διαφορά.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας. Αυτό που θα πρέπει σίγουρα να κάνουμε στο δεύτερο παιχνίδι είναι να μπούμε στο ματς με περισσότερη ενέργεια. Να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα στην επίθεση και να προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο στα ριμπάουντ. Δεν πρέπει να τους δώσουμε την δυνατότητα για δεύτερες επιθέσεις. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα και κάθε λάθος που κάνεις σε πληγώνει, γιατί έχουν τον τρόπο να σε τιμωρήσουν αμέσως.

Κλείνοντας θέλω να πω μερικά πράγματα και για τον μεγάλο μας άτυχο, τον Απόλλωνα. Κατάλαβα πολύ γρήγορα πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα. Είναι σπουδαία προσωπικότητα, η απουσία του είναι μεγάλη γιατί πάντα έδινε το 100% και μας βοηθούσε με την εμπειρία του, ακόμη κι όταν δεν ήταν στο παρκέ. Εύχομαι να είναι δυνατός και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό. Μέχρι τότε, κάθε φορά που θα μπαίνουμε στο γήπεδο, το μυαλό μας θα είναι και στον Απόλλωνα…».