Παπαθεοδώρου: «Δεν θέλαμε να τελειώσει έτσι - Έχουμε υπερβεί τα όρια»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στο άδοξο τέλος της ΑΕΚ στην Ευρώπη, καθώς αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League. 

Παπαθεοδώρου: «Δεν θέλαμε να τελειώσει έτσι - Έχουμε υπερβεί τα όρια»

Η ΑΕΚ νίκησε τη Νίζνι στο ΟΑΚΑ, αλλά η επικράτηση δεν είχε αντίκρισμα, καθώς είχε ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια του Champions League.

ΑΕΚ - Νίζνι 79-78: Είπε «αντίο» με ψηλά το κεφάλι (highlights)

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε αποτίμηση της σεζόν, λέγοντας τα εξής: «Ήταν το τελευταίο παιχνίδι μας στο BCL δεν θέλαμε να τελειώσει έτσι. Παλέψαμε μέχρι το τέλος ειδικά όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Είχαμε πάθος και στο τέλος κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα δεν είναι ο τρόπος που θέλαμε να τελειώσουμε στο BCL, αλλά αυτά συμβαίνουν και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη νίκη και καλή συνέχεια στη Νίζνι.

Για τη διαφορά της εικόνας της ΑΕΚ ανάμεσα σε τρίτη και τέταρτη περίοδο: «Η διαφορά κυρίως έγκειται στο γεγονός ότι στην ομάδα μας υπάρχει μια απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο BCL και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστούμε σε ένα παιχνίδι με πάνω κάτω.

Είναι φανερό ότι είμαστε ευάλωτοι στις κακές μας στιγμές. Κάνουμε ένα λάθος, δεχόμαστε καλάθι και λυγίζουμε. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστούμε γιατί υπάρχει μπροστά μας η κανονική περίοδος και τα πλέι οφ. Ο τρόπος που αντιδράσαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο με τους πιο έμπειρους παίκτες μας στο παρκέ δείχνει και τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Αυτό που συνέβη, συνέβη. Γνωρίζουμε τους λόγους γιατί έγινε. Πρέπει να προχωρήσουμε και να τελειώσουμε τη σεζόν με τον τρόπο που σε εμάς αξίζει να τελειώσουμε τη σεζόν, με βάση την προσπάθειά μας.

Η προσπάθεια που έχουμε κάνει έχει υπερβεί τα όριά της εδώ και πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. παρόλο που δεν υπήρχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε και να προσπεράσουμε όποια δυσκολία παρουσιαστεί στη συνέχεια για αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να αντιδρά μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ».